100% plantebaseret emballageskum

Linde+Larsen præsenterer nu deres næste miljøvenlige skumtype EcoFoam

EcoFoam er 100% miljøvenligt, det er biologisk nedbrydeligt og komposterbar. EcoFoam kan beskytte produkter og genstande under transport på samme vilkår som det traditionelle emballageskum af plast. 

”I januar i år kunne vi præsentere vores første Polyethylen genanvendt skumtype PE22RE(minimum 65% genanvendt), og samtidig fortalte vi, at som en ansvarlig forædler og ekspert indenfor emballage, ville vi arbejde videre med at reducere brugen af plast i emballage. Nu, 2 måneder senere kan vi så præsentere vores første 100% plantebaserede emballageskum”.

EcoFoam kan erstatte det traditionelle emballageskum af plast i flere tilfælde

”EcoFoam er modstandsdygtig og stødabsorberende som det traditionelle emballageskum af plast i nogen grad og med de rigtige betingelser. Samtidig er EcoFoam perfekt til elektrostatisk afladning og modstandsdygtig overfor termiske udsving. Mange af vores kunder har fokus på bæredygtighed, og med den modtagelse som PE22RE fik på markedet, er vi sikre på at EcoFoam bliver en stor succes hos vores kunder”.

EcoFoam er en ISO 14000-certificeret skumtype, som består af premium-kvalitet proprietær stivelse. EcoFoam er biologisk nedbrydeligt i forskellige miljøer i henhold til ASTM D5988 (jord), ASTM D5338 /ISO14855 (kompostering) og ASTM D6691 (vandig og marine). Bortskaffes EcoFoam i et af disse miljøer, vil skummet være næringsstof / fødekilde til mikroorganismerne og gå ind i den mikrobielle fødekæde.

EcoFoam opfylder alle standarder for biologisk nedbrydelighed i jorden og vandbaseret miljøer indstillet af American Society for Testing and Materials (ASTM) og Den Internationale Standardiseringsorganisation (ISO)

Linde+Larsen fortsætter den grønne rejse 

”Vi vil fortsætte med at skubbe til den grønne omstilling, og gå først. Vi vil være den professionelle samarbejdspartner, som ikke blot kan lave den perfekte emballageløsning, som kan beskytte vores kunders produkter. Vi vil også kunne imødekomme vores kunders krav til bæredygtighed, uden at gå på kompromis med beskyttelse”, fortæller Thomas Søgaard. 

Linde+Larsen er Europas ledende producent indenfor indretninger af kufferter og kasser monteret med skum materialer. Linde+Larsen har mere end 30 års personlig kompetence indenfor for teknisk skum til alle former for indretninger i kufferter og kasser.
NordicFoam – By Linde+Larsen ligger som en underafdeling af Linde+Larsen, og vil være den førende af teknisk skum til en lang række segmenter, heriblandt emballageskum til andre formål end kufferter og kasser.

Link til Linde+Larsen website: https://lindelarsen.com/
Link til NordicFoam – By Linde+Larsen: https://nordicfoam.eu/  

Link til EcoFoam tekniske egenskaber: https://nordicfoam.eu/oevrigt-produktoversigt/

Link til Facebook: https://www.facebook.com/LindeogLarsen 

Link til LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lindelarsen/ 

Link til Instagram: https://www.instagram.com/linde_and_larsen/?hl=da 

No Comments

Post A Comment