Chris Minh Doky

Linde+Larsen byder velkommen til Chris Minh Doky

Linde+Larsen er Skandinaviens ledende producent af produkter og samlede løsninger indenfor langvarig og kortvarig emballage.
Vi har mere end 30 års personlig kompetence inden for forarbejdet skum til alle former for indretninger samt andre tekniske formål. Med baggrund i disse erfaringer rådgiver vi om materialer og udformning af projekter indenfor enhver branche.
Nordic Foam by Linde+Larsen er en del af Linde+Larsen hvor det udelukkende er skummet, der er i centrum, og hvor vi primært arbejder med skum til tekniske løsninger.

”Vi producerer altid i højeste kvalitet, og vores kreative løsninger leveres altid på et konkurrencedygtigt niveau. Vi arbejder for at være dem som de andre kigger imod for at finde inspiration. For at vise og fortælle mere om hvem vi er, vil vi fremover arbejde med ambassadører, som har krav, værdier og professionalisme som os”.

Alle Linde+Larsens ambassadører er særligt udvalgte personligheder, som hver især er forskellige, men samtidig har ligheder på tværs og hvor vi som virksomhed kan spejle mange ligheder.

Chris Minh Doky – Den legendariske jazz-bassist, komponist og producer.

Chris Minh Doky stammer fra en dansk musikalsk familie, og allerede som 6-årig startede Chris med at spille klaver, men i hans gymnasietid fandt Chris kærlighed til el- og akustisk bas, som sidenhen er blevet hans levevej. I dag er Chris kendt både i og udenfor jazz verden for sit varme og melodiske spil, som han optræder med, på den internationale jazzscene. 

Chris Minh Doky, en af de ypperste ambassadører for jazzen i Danmark, og i en alder af bare 52 år, er han allerede blevet en legende indenfor Jazz. 

”Chris Minh Doky er den jazzmusiker som de fleste danskere kender, også selvom man ikke er jazz-elsker. Chris’ evne til at dele sin kærlighed til musikken, og især jazzen har uden tvivl gjort ham til den legende som han er i dag. Så snart man møder Chris eller hører hans musik, er man ikke i tvivl om at han er en detaljeorienteret Jazz-geek, som elsker musikken og hver eneste komponent. Intet ved Chris er overladt til en tilfældighed, hverken når han komponerer, producere eller spiller jazz, og det samme gælder hans udstyr. Derfor er vi et godt match og vi er glade for at kunne præsentere Chris Minh Doky, som vores nyeste ambassadører ”.

Det umulige puslespil. 

”I over 30 år har jeg turneret verden tyndt med min bas, og jeg har haft mange forskellige cases, og de har haft flere ting tilfælles – firkantet, manglende detalje og kant. Mine gammel cases var funktionelle, og beskyttede min elskede bas, men der var plads til en opgradering”, griner Chris Minh Doky.

Chris Minh Doky har tidligere blandt andet haft cases fra Duchcases, som sidenhen er blevet en del af Linde+Larsen familien, efter at Linde+Larsen opkøbte Duchcases i år 2012. 

Jeg har kendt til Linde+Larsen længe, men jeg vidste ikke at Linde+Larsen er en totalleverandør indenfor cases. Linde+Larsen sælger ikke ”bare” en firkantet case med standard skum. Linde+Larsen er firstmover som gear/case-maker, som jeg ser det. Linde+Larsen og jeg har samme kærlighed for vores arbejde, vi elsker at dele ud af vores erfaring og den mindste lille detalje er altid velovervejet”, fortæller Chris. 

Til Chris Minh Doky har Linde+Larsen leveret flere cases, som alle sammen afspejler hans kærlighed til detaljen og musikken. Chris cases første prioritet er selvfølgelig at beskytte hans værdifulde udstyr, samtidig med at pladsen i hans cases er optimeret- alt sammen pakket ind i et lækkert personligt design. 

Linde+Larsen udvidet i år 2020 deres forretning med Nordic Foam by Linde+Larsen, som designer og producere skum til tekniske løsninger. På denne måde kan Linde+Larsen i dag tilbyder deres kunder totalleverance helt fra pakninger, isoleringer, simple skum emballager samt andre skum emner, og over i specialdesignet cases i den højeste kvalitet. 

”Når jeg skal optræde sammen med andre jazzelsker, er der masser af udstyr som skal pakkes ned efter en stor koncert. Jeg forstår godt at teknikkerne som både stiller op og pakker vores udstyr ned, kan blive i tvivl om hvilket udstyr der skal hvorhen, for alle cases ligner hinanden. De samler jo et puslespil i blinde, hvilket både er tidskrævende og endvidere bliver små ting som stik etc. væk. Men med mine nye cases er det nemt, for teknikkerne ved lige præcis hvor min bas, stik etc. skal hen, og både teknikkerne og jeg kan hurtigt ae om jeg mangler noget udstyr. Som en ekstra bonus er mit udstyr næsten altid pakket ned som noget af det første, fordi det er så nemt”, fortæller Chris og tilføjer; ”udover at alt har sin plads, så er mine cases også blevet optimeret. Jeg har stadig det samme udstyr med rundt, men nu har jeg mindre cases med, fordi Linde+Larsen har kræset for detaljen, og forstår at optimere enhver case”

Chris Minh Doky – Den seje dreng på Jazzscenen

”Selvom jeg har rundet 50 år, så er jeg stadig en drengerøv, som gerne vil være den ”seje” dreng, som har det, de andre også vil have. Den følelse kender vi vist alle sammen, lige meget hvad vores store passion er. Efter jeg har fået mine nye cases har mange af mine skønne kollegaer spurgt indtil mine cases og om de ikke lige må se, rører og ikke mindst hvem der har lavet dem. Jeg har længe arbejdet sammen med Yamaha, som også synes at mine nye cases er superfede, og de ved nu også hvem Linde+Larsen er”, fortæller Chris

Linde+Larsen – First Mover med kant.

”Det er ikke kun Chris, som får noget ud af vores samarbejde, vi får så meget positiv feedback og henvendelser gennem vores ambassadører. Det vigtigste for os med vores samarbejde med Chris og vores andre ambassadører er at, fortælle at vi er totalleverandør med øje for detaljen og kvalitet, samt at vi er first mover som elsker at tilføje lidt kant til designet”.

”Vi ved, at Chris bliver glad for løsningerne, som vi sammen har valgt, og at dette er startskuddet på et langt samarbejde. Vi glæder os til 2022, hvor Chris og hans cases er fuldt booket med masser af koncerter i hele verden. I 2022 skal Chris Minh Doky b.la. optræde i Danmark, Asien og USA.  

Både Chris Minh Doky og Linde+Larsen vil dele flere billeder og stories fra deres samarbejde på deres sociale medier løbende. 

Link til Linde+Larsen Webpage: https://ll-flightcases.com/
Link til Linde+Larsen Facebook: https://www.facebook.com/LindeogLarsen
Link til Linde+Larsen LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lindelarsen
Link til Linde+Larsen Instagram: https://www.instagram.com/linde_and_larsen/?hl=da
Link til Chris Minh Doky webpage: https://doky.com/
Link til Chris Minh Doky Instagram: https://www.instagram.com/chrisminhdoky/?hl=da
Link til Chris Minh Doky Facebook: https://www.facebook.com/ChrisMinhDoky
Link til Chris Minh Doky Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCUtpS3VrJLiU6t0VcRUvDxg

No Comments

Post A Comment