LIFE Fonden

LIFE Mobil Lab
Det naturvidenskabelige undervisnings initiativ, LIFE, har nu et mobilt laboratorium med skumindretning fra Linde+Larsen og NordicFoam by Linde+Larsen. 

I slutningen af 2020 kom Novo Nordisk Fonden med den store nyhed om, at LIFE Fonden etableres som en selvstændig fond. 

Hvem er LIFE FONDEN?
LIFE står for Læring, Ideer, Fascination og Eksperimenter.

LIFE er et landsdækkende og almennyttigt undervisnings initiativ inden for STEM (Science, Teknologi, Engineering og Matematik) i LIFE Fonden. En fond støttet af Novo Nordisk Fonden.

LIFEs mission er, at flere børn og unge i hele Danmark får markant styrket deres viden om og fascination af naturvidenskab gennem undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning. Det vil LIFE gøre ved at udvikle og tilbyde skoler og ungdomsuddannelser naturfaglige undervisningsforløb gratis. 

Mobilt laboratorium.
LIFE Fonden tilbyder at komme ud til skolerne med deres mobile laboratorium, også kaldet for LIFE Mobil Lab. LIFE Mobil Lab indeholder et topavanceret laboratoriefacilitet, som normalt ikke er til rådighed på skoler. Med LIFE Mobil Lab får eleverne de rigtige rammer til at blive inspireret, og samtidig er der rig mulighed for at eksperimenter og blive opslugt af naturvidenskab.

”Da vi skulle hjælpe LIFE Fonden med at indrette skuffer og skabe i det mobile laboratorium, blev vi selv helt opslugt af de fantastiske rammer. Det har været en af de sjove og atypiske projekter i 2020, fordi der var ingen standardløsninger, og samtidig skulle det være nemt og praktisk for både LIFE Fonden og eleverne. Her kom hele vores udviklingshold bag Linde+Larsen samt NordicFoam by Linde+Larsen på hårdt arbejde. Vi har heldigvis en bred og lang erfaring inden for specialløsninger, og med vores knowhow samt LIFE Fondens gode beskrivelse på ønsker og krav, kom vi i mål med et super flot resultat”, siger Thomas Søgaard, medejer & salgsdirektør hos Linde+Larsen.

Skolerne kan få besøg af LIFE Mobil Lab, når det igen er muligt pga. Covid19, og fra efteråret 2021 kan skolerne også besøge LIFE Campus i Lyngby.

Se, læs og lær mere på omkring LIFE Mobil Lab her: https://life.dk/om-life/

No Comments

Post A Comment