PE22RE – Genanvendeligt skum til emballageløsninger

Linde+Larsen implementerer genanvendt skum til deres emballage løsninger.

Linde+Larsen kan nu præsentere deres nye skumtype, PE22RE. Skummet kommer fra egen kontrolleret produktion af skumplast, hvor restmateriale bliver granuleret, blandet op med nyt og støbt til et nyt skumplastmateriale, og hvor minimum 65% af volumen i produktet er af restmaterialer.

”Linde+Larsen skal som ansvarlig forhandler og ekspert indenfor emballage være proaktive og finde løsninger hvor vi kan reducere brugen af plast både i selve emballagen, men også når vi producerer produktet. Vi ønsker at benytte de bedst tilgængelige og mindst skadelige produkter for miljøet, samt sørge for at optimere produktionen af kundernes emballageløsningerne med mindst muligt forbrug af plastmateriale. Vores nye produkt PE22RE er et godt skridt på vejen mod mere bæredygtige emballager, og vi vil fortsætte med at optimere vores produkt portefølje”, siger Thomas Søgaard, medejer & salgsdirektør hos Linde+Larsen.

Nyt liv til gammelt plastik
”Vi giver materialet nyt liv gennem genanvendelse, og det er tilfredsstillende både for os som leverandør, men også hos vores kunder/forbruger af skum emballage”, siger Thomas Søgaard.

Linde+Larsen fortsætter som led i virksomhedens bæredygtighedsprogram, med at udvikle flere produkter af genanvendeligt materiale sammen med deres udvalgte råvareproducenter.

”Vores seneste initiativ er et godt eksempel på, hvordan vi som leverandør af emballage løsninger kan være med til at skubbe den grønne omstilling fremad og være en professionelle samarbejdspartner overfor vores kunder. Vi sørger for at vores eget samt vores producenters affald bliver omdannet til en ressource. Vi arbejder hele tiden på at være en innovativ leverandør og sparringspartner for vores kunder, og fremtiden er helt sikkert mere bæredygtige emballager, og derfor er det ikke sidste gang vi implementerer bæredygtige produkter i vores produkt portefølje ”, siger Thomas Søgaard.

Linde+Larsen er Europas ledende producent indenfor indretninger af kufferter og kasser monteret med skumplastbaserede materialer.

Linde+Larsen har mere end 30 års personlig kompetence indenfor for teknisk skum til alle former for indretninger i kufferter og kasser.

For yderligere spørgsmål eller kommentar kontakt Thomas Søgaard, medejer & salgsdirektør hos Linde+Larsen mail: tso@lindelarsen.com telefon: +45 3140 1467