The TravelBook

Linde+Larsen er Skandinaviens ledende producent af produkter og samlede løsninger indenfor langvarig og kortvarig emballage.
Vi har mere end 30 års personlig kompetence indenfor forarbejdet skum til alle former for indretninger samt andre tekniske formål.
Med baggrund i disse erfaringer rådgiver vi om materialer og udformning af projekter indenfor enhver branche.
NordicFoam by Linde+Larsen er en del af Linde+Larsen hvor det udelukkende er skummet, der er i centrum, og hvor vi primært arbejder med skum til tekniske løsninger.

”Vi producerer altid i højeste kvalitet, og vores kreative løsninger leveres altid på et konkurrencedygtigt niveau.
Vi arbejder for at være dem som de andre kigger imod for at finde inspiration.
For at vise og fortælle mere om hvem vi er, vil vi fremover arbejde med ambassadører, som har krav, værdier og professionalisme som os”.

Alle Linde+Larsens samarbejdspartner er særligt udvalgte personligheder, som hver især er forskellige, men samtidig har ligheder på tværs og hvor vi som virksomhed kan spejle mange ligheder.

TheTravelBook – en grøn livsstil og rejse blog
Linde+Larsen benytter sig af de bedste materialer og søger konstant efter bedre og mere miljøvenlige skumprodukter.
Indenfor de seneste måneder har Linde+Larsen præsenteret genanvendt- og plantebaserede skumtyper, for at imødekomme markedets og egne høje krav om at belaste miljøet mindst muligt. 

Karoline og Rasmus, er det unge par bag rejsebloggen TheTravelBook, som har fokus på bæredygtighed og kvalitet.
I de seneste 5 år har TheTravelBook delt deres hverdag på de sociale medier, og i de seneste 2,5 år har TheTravelBook haft fokus på en bærdygtiglivsstil, uden at gå på kompromis med luksus og gode oplevelser. Især på Instagram har TheTravelBook stor succes, hvor +25.000 trofaste følgere, er opslugt af det flotte virtuelle univers og de gode historier. 

”TheTravelBook er et setup hvor det virtuelle af historien fylder meget. Rasmus er en super dygtig fotograf, hvilket tydeligt ses i deres billedunivers på de sociale medier samt i trykte formater som deres bog ”Staycation i Danmark” eller deres plakater som købes på deres hjemmeside.
Rasmus har som mange andre fotografer, udstyr af høj kvalitet og pris. Endvidere er deres udstyr deres levevej og kæreste eje, og bør derfor beskyttes af kvalitets løsninger. Vi har leveret 3 unikke kufferter til TheTravelBook, så deres udstyr altid er godt beskyttet på deres rejser og locations i Danmark og resten af verden”.

Gøre det umulige til muligt
I de seneste 5 år har vi prøvet et hav af forskellige tasker og løsninger, men ingen af løsningerne har levet op til vores krav.

Tidligere havde vi 5 kufferter til vores fotoudstyr, men fordi Linde+Larsen har formået at lave unikke løsninger som optimerer pladsen og brugen af emballagen til os, kan vi nu have alt vores udstyr i 3 kufferter. Det havde vi aldrig troet var muligt, og det er helt klart en fordel for os, når vi rejser så meget” fortæller Rasmus fra TheTravelBook og tilføjer ”vores nye kufferter opfylder samtidig alle vores behov, og oveni har Linde+Larsen lavet et flot design på alle kufferter uden at gå på kompromis med vores ønsker. Det havde vi aldrig troet var muligt, og derfor må vi konstatere at Linde+Larsen har formået at gøre det umulige, muligt for os.”

Kvalitet og holdbarhed
Bæredygtighed er i højsæde for Linde+Larsen, og der er fornyelig blevet præsenteret en plantebaseret skumtype, EcoFoam.
EcoFoam er 100% miljøvenligt, det er biologisk nedbrydeligt og komposterbar. EcoFoam kan beskytte produkter og genstande under transport som det traditionelle emballageskum af plast.
EcoFoam opfylder alle standarder for biologisk nedbrydelighed i jorden og vandbaseret miljøer.
Læs mere herom i vores artikel, link nederst i artiklen.
Skummet som er anvendt i de unikke kufferter til TheTravelBook er det reneste krydsbundet PE-skum på markedet, Plastazote®, og produceres af den Europæiske producent Zotefoams med base i England.
Deres skum til det Europæiske marked produceres i Europa, og har på den måde minimeret Co2 udslippet for transporten af materialer til et minimum.
Skummet er nitrogen blæst, en gasart som primært består af luft og som er farveløs, smagløs samt ikke mindst lugtfri, og har derfor en egenskab der betegnes som inaktivt.
I modsætning til skumprodukter fra andre producenter som kan afgive lugt eller eksempelvis korrodere emner som ligger i skummet, afgiver Plastazote® intet.
Og så har Plastazote® skummet høje tekniske egenskaber ift. træk- og trykstyrke som gør den til det førende produkt i verden.
Plastazote® findes i forskellige vægtfylder, farver, strukturer, og bruges indenfor alle segmenter.
Kontakt os for yderligere information herom.

”Vi har stor fokus på det bæredygtige og vores klimaftryk, derfor er vores opmærksomhed på de genanvendelige og genanvendte skumprodukter store, sammen med de plantebaserede skumprodukter.
Vi kigger på formål, på opgaven vi har fra vores kunder, og foreslår de produkter som giver den mest optimale funktion og med mindst muligt klimaaftryk.
Det vi skal huske i regnestykket er, at de materialer vi beskytter også har en værdi og også har haft et klimaaftryk.
Disse produkter skal beskyttes så de ikke går i stykker under transport og derved ikke skal erstattes af et nye produkter som vil give et unødvendigt meraftryk på klimaet.
Derfor må vi også gå på kompromis nogen gange og anvende produkter som har et større klimaaftryk end andre, da det samlede resultat og risiko taler herfor.
Derfor er kvalitet og holdbarhed et lige så vigtigt punkt at snakke om i dette sammenhæng.
TheTravelBook har også fokus på kvalitet, og vores kufferter med unikke skumindretninger er altid i den højeste kvalitet og med en holdbarhed udover det sædvanlige”. 

”Da vi mødtes med Linde+Larsen og blev præsenteret for deres udvalg blev vi enige om at benytte Plastazote® i stedet for en løsning i et genanvendt skumprodukt.
Vores behov for beskyttelse af vores udstyr kunne opfyldes langt bedre med den krydsbundede PE-skum Plastazote®.
For os er kvaliteten og holdbarheden på vores ting lige så vigtige som bæredygtighed. Med brug af kvalitetsprodukter som Linde+Larsens, kan vores udstyr holde i vores levetid, og vi undgår at belaste miljøet ved at skifte kufferter og skum.
Vores udstyr koster mange penge og har sat et langt større klimaaftryk end skummet, og hvis dette ødelægges, så vil det samlet betyde et større aftryk, hvad vi ønsker så lille som muligt.
Og så er vores arbejde afhængig af, at vores udstyr kommer intakt frem, så kvaliteten af emballagen er et MUST for os.
Derfor valgte vi et bedre og mere holdbart materiale i vores indretning og fordi vi valgte at arbejde med Linde+Larsen.” fortæller Rasmus.

Fremtiden
Linde+Larsen fortsætter deres grønne rejse med at søge og dyrke markedet for genanvendt, genanvendelige og naturlige materialer hvor det giver mening.
Linde+Larsen forventer at kunne præsentere flere nye miljøvenlige skumtyper i år. 

“Hvis vi i fremtiden skal have udskiftet noget at vores udstyr eller produceret flere kufferter, så glæder vi os til at se hvor langt Linde+Larsen er kommet på den grønne rejse og om det eksempelvis er blevet muliggjort at lave samme høje kvalitets skum ud af plantebaserede materialer i stedet for plastik som det gør i dag” afslutter Rasmus.  

Afslutningsvis fortæller Thomas ”Vi ved, at TheTravelBook bliver glad for løsningerne, som vi sammen har valgt, og at dette er startskuddet på et langt samarbejde, hvor vi som virksomhed vil lære meget mere om den grønne livsstil og det ansvar vi alle skal tage i en omstilling og reduktion af klimaaftryk.
Vi kan ikke undgå klimaftrykket, men vi kan gøre alt for at reducere, dette kan TheTravelBook uden tvivl lære os meget mere om.”

Link til Artikel EcoFoam: https://lindelarsen.com/100-plantebaseret-emballageskum/ 

Link til Linde+Larsens website: https://lindelarsen.com 

Link til Nordicfoam by Linde+Larsen website: https://nordicfoam.eu 

Link til Linde+Larsens Facebook: https://www.facebook.com/LindeogLarsen 

Link til Linde+Larsens LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lindelarsen 

Link til Linde+Larsens Instagram: https://www.instagram.com/linde_and_larsen/?hl=da

Link til TheTravelBooks Instagram: https://www.facebook.com/thetravelbook 

Link til TheTravelBooks Facebook: https://www.instagram.com/thetravelbook/?hl=da 

Link til TheTravelBooks hjemmeside: https://thetravelbook.world/ 

No Comments

Post A Comment